Go to Top

Udtalelser

Eva Mosegaard Amdisen er både dygtig, omhyggelig og hurtig til sit arbejde.”
– Henrik Dalgaard, tidligere forlagsdirektør for Husets Forlag

“Öresunds Översättningsbyrå er et svensk translatørfirma, som har specialiseret sig på faglig oversættelse mellem dansk og svensk samt produktion af dansk-svenske netordbøger. Vi har siden 2007 haft samarbejde med Eva Mosegaard Amdisen, Tegn og tekst, idet hun har løst alle vores danske korrekturlæsningsopgaver til vores fulde tilfredshed. I perioder har der været tale om et omfattende arbejde og særdeles korte leveringstider, men Eva har altid løst disse opgaver på en meget professionel måde og har samtidig vist stor fleksibilitet. Kendetegnende for hendes arbejde er kærligheden til det skrevne ord og den fine fornemmelse for korrekt og gangbar sprogbrug.”
-Poul Hansen, medejer, Öresunds Översättningsbyrå

“Eva er god til at komme med egne forslag til eventuelle forbedringer i teksterne (som man så kan tænke over). Hun er samtidig meget up to date m.h.t., hvordan sproget udvikler sig, og samtidig ganske loyal for den enkelte forfatters egen sprogbrug. Hun arbejder hurtigt og effektivt og tit til langt ud på de sene nætter. Eva giver efter endt arbejde gode konklusioner på, hvad de fleste fejl og mangler består i. Dette er en god hjælp til forfattere med eget forlag.”
– Morten Nis Klenø, forfatter

“Svane Tekst har gjort brug af Eva Mosegaard Amdisen flere gange i forbindelse med korrekturlæsning på artikler til fagblade. Hun er effektiv, fleksibel, og de foreslåede rettelser er lige til at acceptere. Så hvis du står og mangler en samarbejdspartner med styr på sproget, kan jeg anbefale Eva Mosegaard Amdisen.”
– Torben Svane Christensen, indehaver af Svane Tekst – kommunikation